Áramlás,  Könyveimből

Áramlás

 

Az Áramlás fél évvel ezelőtti megjelenése óta többen kérdeztétek, hogy miről is szól ez a könyv – A megvilágosodásról? A válaszom egy kissé bizonytalan volt és mindig is az lesz, hiszen a megvilágosodásról beszélni olyan, mintha a folyónak beszélnél a tengerről; el sem tudja Azt képzelni, amíg oda nem ér és eggyé válik Vele.

Akkor miről szól a könyv?

Rólad. Rólunk. Mindannyiunkról. Az Egyről, amely mindannyiunkban Egy és ugyanaz.

A könyv azt a belső utazást mutatja be, amelyen mi, spirituális keresők mindannyian végigmegyünk, azt az utat amelyen keresztül eljutunk önmagunk valódi, eredendően megvilágosodott természetének felismeréséhez. Ahogy a könyv bevezetőjében írtam:

“Az Igazság mindennél erősebb. Talán csöndben lép be az életedbe, de annak lassan minden területét áthatja egyre kisebb és kisebb teret hagyva az igaztalanságnak. A látszatok, amelyek mindennapjaink illúziót támogatván megkönnyítik a hamisságban való eligazodást, egyre kevésbé férnek össze azzal az Igazsággal, amely egész lényedben elhatalmasodik. Kitölt minden gondolatot, érzést, s létezésed minden mozzanatát.

Az Igazságnak az igaztalannal való “találkozása” óhatatlan feszültséget gerjeszt, csakúgy, mint a hideg és meleg levegő találkozása. A viharok – bár pusztítást végezhetnek – valójában a Természet isteni törvényeit követve, tisztulást, és rendet hoznak. Ami először káosznak tűnik, abban lassan felfedezzük azt a törvényszerű átrendeződést, amelyet a változás szüksége teremt.

Keresésünk egy meghatározó pontján a forma minden szintjét érintő átalakulás legintenzívebb és legátfogóbb szakaszába érkezünk, ahol ön-és világképünk teljes átalakulásának lehetünk tanúi. A személyes kötődésekkel, hitrendszerekkel, és berögződésekkel való őszinte és maradéktalan szembesülés és leszámolás az azonosulás feloldódásához alapvetően szükséges, és elkerülhetetlen. Ez a komoly kereső részéről az Igazsággal való mély elköteleződést igényel!

Az Áramlás egészen a személyen túlra vezet. A könyv fejezetei a megkülönböztetés ösvényén, az egó-elme duális vizsgálatán keresztül az Önvaló nonduális természetének megismerésén át vezetnek Abszolút Valóságunk felismerése felé.”

A tartalomból:

• A relatív természete
• Keresés
• “Megvilágosodás”
• Dualitás és nondualitás
• Önvizsgálat (A megkülönböztetés ösvénye)
• Mellékhatások
• Tudatállapotok
• Az Abszolút természete
• Az Igazság esszenciája

 

Kellemes utazást! 🙂

 Az Áramlás c. könyvvel megismerkedhetsz, és megvásárolhatod
ide kattintva.

 

 


Loading Likes...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük