Könyveimből,  Mindfulness,  Önismeret,  Tudatos Jelenlét

Rés a falon

A boldogságra nincs egy recept. Benned van a “recept”. A gondolkodásmódodban, az önmagadhoz és a világhoz való hozzáállásodban. Talán nem is hiszel nekem, mert ez annyira más, mint amit gondoltál, de tégy egy próbát. Lépj ki a rutinos gondolkodásodból, a megszokott elképzeléseidből és légy nyitott az új megközelítésekre. Legyen az bármi. Legyen az, ami megragadja az érdeklődésedet. Egy olyan irányvonal, egy olyan gondolkodásmód vagy gyakorlat (meditáció, jóga, stb.), ami Téged vonz. És fordulj oda, és nyisd meg az elméd előtte, és engedd be. Legalább csak kukkants bele az interneten. Titokban, hogyha nem akarod, hogy a környezeted tudomást szerezzen az új érdeklődésedről. Amikor a gyerekek lefekszenek, amikor a család nincs otthon, amikor egyedül vagy az irodában, amikor az autóban várakozol a dugó közepén… Mindegy mikor és hogyan, csak engedd, hogy megérintsen az újdonság szele, a változás lehetőségének friss fuvallata. Hagyd, hogy átsuhanjon a gondolataid között valami új, addig ismeretlen. Tájékozódj, tanulj valami másról, mint amit eddig láttál és ismertél. Hidd el, átmossa az egész lényed, és felgyújtja benned a lángot, amely új irányokba fog mutatni. Ha hagyod. Ha megengeded magadnak, hogy kinyílj az új perspektívák felé. Mert a boldogságra nincs recept.

Életed negatív területeire a fény csak akkor tud beáramlani, ha ütsz neki egy rést a falon, amit évtizedek óta építesz magad köré, hogy egy biztonságos, kényelmes életteret teremts magadnak és szeretteidnek.

De éppen ez az a fal, amely távol tart minden újtól, ez az, amely bezárva tart a régi világodban, abban a világban, amelyben együtt élsz annak jelenlegi problémáival, kellemetlenségeivel, sötét foltjaival, stresszével, mindazzal, ami nem tetszik benne. Bármivel is veszed körül magad, ami nem tetszik, azon csakis úgy változtathatsz ha rést ütsz a falakon, amelyek ezt a régit óvják. Tudom, hogy félelmetes, de adj egy esélyt magadnak. Állj ott éberen a rés mellett és csak figyeld, mi jön be rajta keresztül. Mert nincs egy recept, a gyógyír benned van. A gondolkodásmódodban, az önmagadhoz és a világhoz való hozzáállásodban. És ezt a hozzáállást a nézőpontod határozza meg. Ha megváltozik a nézőpontod, megváltozik a hozzáállásod, és ha a hozzáállásod megváltozik – hidd el – az egész életed meg fog változni. Az új nézőpontoddal újra formálhatod a világodat. Csak hagynod kell, hogy az új beszivárogjon a régibe és lassan átmossa, megtisztítsa azt a negatívumaitól; attól, amire semmi szükséged.

— A fenti cikk részlet egyik készülő könyvemből. További részletekért, motiváló idézetekért és hírekért kövesd Facebook oldalamat. — 


Kyara Joyce vagyok, író, önismereti tréner és life coach. 27 éve foglalkozom spiritualitással, és 5 éve mindfulness-el (Tudatos Jelenlét/éberség).

Coaching munkám során útmutatásokat, technikákat, és új fajta megközelítéseket adok. Közösen összeállítjuk a célkitűzéseidnek megfelelő egyéni módszerek és technikák kombinációját, amelyek segítenek az új megközelítések, a válaszok, és a megoldások megtalálásában.

A munka nagy része a tiéd, de az utat nem kell egyedül megtenned. Keress bizalommal.

Időpont egyeztetés Facebook privát üzenetben vagy telefonon, a találkozó előtt legalább 1 héttel.

06/30 35-88-935


Loading Likes...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük